Geef me de 5  lezing 'Dit is autisme'

Schrijf je nu in voor de online lezing.

Je gegevens

Deelname aan deze lezing kost € 17,50. Na aanmelding wordt het betaalproces automatisch gestart. Wil 15 personen of meer aanmelden? Download hier een Excel-bestand en stuur deze ingevuld op naar webinar@geefmede5.nl.

Datum en tijd

dinsdag
28
september
20.00 CEST
AANMELDING BEVESTIGEN

Geef me de 5 Dit is autisme

Deze lezing geeft je inzicht in de oorzaak van autisme, waardoor je het gedrag dat daaruit volgt beter begrijpt. Na deze lezing kun je direct aan de slag met de praktische oplossingen en tips.

Lezing ‘Dit is autisme’
De lezing ‘Dit is autisme’ sluit aan op het gelijknamige boek. Colette de Bruin (orthopedagogisch gedragsdeskundige) en dr. Naber (neurofysisch gedragswetenschapper) nemen je mee op reis door het brein. Ze vertellen wat er bij iemand met autisme anders gaat in de informatieverwerking en wat het gevolg daarvan is. Voor iedereen die dagelijks omgaat met iemand met autisme een ware eye-opener!
Door de herkenbare voorbeelden en begrijpelijke wetenschappelijke onderbouwing zul je tijdens deze lezing vaak een ‘aha-ervaring’ hebben. Je krijgt direct praktische handvatten en nieuwe inzichten voor de omgang met iemand met autisme. Ook kun je jouw vraag over de lezing stellen in de chat.
Wat: online lezing 'Dit is autisme'.

Wanneer: 
28 september 2021 van 20.00 tot 22.00 uur, waarvan de eerste 1,5 uur bestaat uit de lezing en het laatste half uur uit het beantwoorden van vragen door Colette en Fabiënne. De lezing achteraf terugkijken is niet mogelijk vanwege de privacywet en de gebruikte filmbeelden.

Wie: door Colette de Bruin en Fabiënne Naber.

Waar: online. Je kunt de lezing volgen vanaf je computer, laptop of tablet.

Hoe: 
de lezing is vooraf opgenomen zodat we de uitleg visueel kunnen ondersteunen. Direct na je inschrijving krijg je een bevestigingsmail met de link naar de lezing, bewaar deze goed. Check je spambox als je deze mail niet hebt ontvangen. De week voor de lezing krijg je per mail een handig overzicht van de inhoud van de lezing toegestuurd. Die kun je printen zodat je aantekeningen kunt maken. Na de lezing kun je jouw vraag over de lezing stellen in de chat. Colette en Fabiënne zullen een half uur lang vragen uit de chat beantwoorden.


Deel deze lezing